Onze testbank


METEN IS WETEN! Daarom investeerde ASD Performance in een professionele 4x4 vermogenstestbank. Want alleen via een accurate vermogenstestbank krijg je zekerheid over de conditie van de motor en de kwaliteit van de uitgevoerde tuning.

Bij ASD Performance wordt de auto voor en na de optimalisatie op onze 4x4 vermogenstestbank gezet en worden verschillende test-runs uitgevoerd om een precies beeld te krijgen van het exacte vermogen en koppel.

Aan de hand van de gemeten resultaten schetst ASD Performance een correct beeld van de toestand van de motor. Van elke auto wordt het motormanagement individueel op de 4x4 vermogenstestbank herschreven om precies aan de behoeften van de klant te kunnen beantwoorden.

Dankzij de 4x4 vermogenstestbank kunnen de door de fabrikant opgelegde limieten perfect gemeten worden en loopt de motor nooit het risico overbelast te worden. ASD Performance ontwikkelt en fabriceert alles in het eigen atelier en kan u zo kwalitatief vakwerk garanderen.

Na de tuning krijgt u een print en een video van de gemeten waarden voor en na het afstellen. Hierop worden de resultaten van ons werk grafisch weergegeven. Net voor de aflevering maken wij nog een proefrit met uw auto. De 4x4 vermogenstestbank mag dan wel de meest betrouwbare simulator zijn, niets vervangt een wegtest als ultieme proef om aan te tonen dat uw auto helemaal naar uw wensen is getuned.

Bij ASD Performance gaan we er van uit dat tuning vakmanschap is en veel autotechnische kennis vraagt. Dat willen we in ons werk weerspiegeld zien.