Porsche 991.2 TURBO S 580hp


PORSCHE 991.2 3.8 TURBO S 580 HP


800+ POWER PACK


De 3.8 liter grote biturbo zescilinder motor met maar liefst 580pk en 750nm trekkracht ter beschikking. Dankzij het 800+ Power Pack evenaart de Porsche 991.2 TURBO S het vermogen van de Porsche Techart GTstreet R.

De kit bestaat uit een 2 Upgrade Turbochargers , BMC AirFilter, Wagner Intercooler Kit, Do88 Inlet Hoses. Samen met de herschreven sturingssoftware zorgt deze hardware voor een vermogen van 800Pk – 960NM en meer.

Volgens de traditie van ASD Performance wordt ook deze kit in het eigen atelier ontwikkeld, gefabriceerd en gemonteerd.

Testbank


Zoals steeds wordt elke wagen bij ASD PERFORMANCE zowel voor, tijdens als na de tuning op onze 4×4 vermogenstestbank uitvoerig getest. Hierdoor kunnen exacte waarden zoals Pk en lucht-brandstof verhoudingen van uw auto gemeten worden. Het vermogen en het koppel worden verhoogd met als doelstelling de motor vlotter te laten werken. En natuurlijk gebeurt de tuning zonder de geldende emissienormen uit het oog te verliezen. Na de optimalisatie ontvangt u tevens een print en video van de gemeten waarden voor en na de tuning. Hierop worden de resultaten tengevolge van de remapping van uw auto grafisch weergegeven.