Verzend- en leveringsbeleid


Op het moment dat u een bestelling heeft gedaan, ontvang u per e-mail een orderbevestiging. Wanneer uw bestelling klaar staat voor verzending ontvang u een e-mail met hierin een Track & Trace code mist deze beschikbaar zijn.

ASD PERFORMANCE levert de bestelde diensten en/of goederen op het tijdstip, de plaats en in de omstandigheden zoals bepaald in de bevestiging van de bestelling. De levertijden zijn afhankelijk per product. Bij elk product staat onder de prijs een indicatie van de levertijden. Wanneer een product in stock is zal deze binnen de 24u worden verzonden.

Leveringen worden geacht te zijn aanvaard behoudens uitdrukkelijke betwisting via aangetekend schrijven binnen de 7 werkdagen na levering.

De klant zijnde een consument die via de website/webshop een bestelling heeft geplaatst, heeft het recht gedurende 14 dagen na ontvangst van het product de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden en het geleverde product te retourneren, mits ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking. Via e-mail voor de levering of schriftelijk bij de aflevering van de bestelde producten wordt de klant gewezen op dit herroepingsrecht.

Meer over het herroepingsrecht kan u vinden in onze algemene voorwaarden.