BMW G05 X5 45e Hybrid


POWER PACK 630 +


VOOR BMW G05 X5 45e


Een fiscaal vriendelijke plug-inhybride met het vermogen van een X5 M Competition, het kan. Speciaal voor de BMW X5 45e, die standaard 394 pk levert, ontwikkelde ASD Performance dit Power Pack 630 + waarmee het vermogen van deze plug-inhybride wordt opgedreven tot 630 pk. Dat is zelfs meer dan de X5 M Competition, die 625 pk sterk is.

Het hart van deze ingrijpende transformatie is de ceramisch gelagerde turbo. Deze Dual Ceramic Ball Bearing Turbocharger is ontwikkeld en gebouwd door ASD Performance. Naast de turbo bestaat het Power Pack 630+ uit een downpipe, een aangepaste luchtfilter en een op maat geprogrammeerde software.


Dit power pack is ook geschikt voor de BMW 545e en 745e hybride


Testbank


Zoals steeds wordt elke wagen bij ASD PERFORMANCE tijdens de hele procedure uitvoerig getest door meerdere runs op onze 4×4 vermogenstestbank. Hierdoor kunnen exacte waarden zoals Pk en lucht-brandstof verhoudingen van uw auto gemeten worden. Het vermogen en het koppel worden verhoogd met als doelstelling de motor vlotter te laten werken. En natuurlijk gebeurt de tuning zonder de geldende emissienormen uit het oog te verliezen. Na de optimalisatie ontvangt u tevens een print van de gemeten waarden van de tuning. Hierop worden de resultaten tengevolge van de remapping van uw auto grafisch weergegeven.