POWER PACK 650 + 


VOOR PORSCHE 992 3.0T


Dankzij het Power Pack 650 + evenaart de Porsche 992 met zijn 3-litermotor het vermogen van de Porsche 911 Turbo S, die 650 pk haalt uit een 3.745 cc grote ‘flat six’.
Het door ASD Performance ontwikkelde Power pack 650 + is geschikt voor elke versie van de 3-litermotor.

Het Power pack 650 + voor de Porsche 992 bevat twee ceramisch gelagerde turbo’s, twee downpipes, twee luchtfilters en op maat geprogrammeerde software. Deze Dual Ceramic Ball Bearing Turbochargers zijn ontwikkeld en gebouwd door ASD Performance.

 

Testbank


Zoals steeds wordt elke wagen bij ASD PERFORMANCE zowel voor, tijdens als na de tuning op onze 4×4 vermogenstestbank uitvoerig getest. Hierdoor kunnen exacte waarden zoals Pk en lucht-brandstof verhoudingen van uw auto gemeten worden. Het vermogen en het koppel worden verhoogd met als doelstelling de motor vlotter te laten werken. En natuurlijk gebeurt de tuning zonder de geldende emissienormen uit het oog te verliezen. Na de optimalisatie ontvangt u tevens een print en video van de gemeten waarden voor en na de tuning. Hierop worden de resultaten tengevolge van de remapping van uw auto grafisch weergegeven.