BMW M2 F87 3.0I N55


BMW M2 F87 COUPÉ 3.0I N55 370HP TO 500HP


500HP VOOR DE RACEBAAN


De M2 straalt precies uit wat je ervan verwacht: sportiviteit, power, een gezonde dosis agressie, het plaatje schept in ieder geval de verwachting dat je flink los kan gaan. Hij levert standaard een stevige 370Pk en een koppel van 500Nm.

De kit bestaat uit een downpipe, een intercooler, een sportluchtfilter, een charge& boost pipe, een high fuel performance pomp en een stage 3 ceramic ball bearing turbo.  Samen met de herschreven sturingssoftware zorgt deze hardware voor een vermogen van 500Pk en meer.  Deze Performance Pack is beschikbaar voor EWG en PWG.

Volgens de traditie van ASD Performance wordt ook deze kit in het eigen atelier ontwikkeld, gefabriceerd en gemonteerd.

Testbank


Zoals steeds wordt elke wagen bij ASD PERFORMANCE zowel voor, tijdens als na de tuning op onze 4×4 vermogenstestbank uitvoerig getest. Hierdoor kunnen exacte waarden zoals Pk en lucht-brandstof verhoudingen van uw auto gemeten worden. Het vermogen en het koppel worden verhoogd met als doelstelling de motor vlotter te laten werken. En natuurlijk gebeurt de tuning zonder de geldende emissienormen uit het oog te verliezen. Na de optimalisatie ontvangt u tevens een print en video van de gemeten waarden voor en na de tuning. Hierop worden de resultaten tengevolge van de remapping van uw auto grafisch weergegeven.